IN MEMORIAM

dilluns, 8 de juny del 2009

ONDARA, RISC DE INFECCIÓ.

Ja hem acabat la carrera d'Ondara i ja només ens queden dos carreres per a acabar la XIII Volta a la Marina Alta, i alguns ens preguntarem si ja estem infectats del virus de la carrera a peu, o si ja som verdaders corredors.
Hi ha una sèrie de símptomes a través dels quals es pot tindre una idea a què nivell tenim l'habite de córrer, no se si ja vos haurà succeït, però si els nostres amics comencen a pensar que estem obsessionats amb una alimentació saludable i que realitzem algun tipus de règim, ja que ens veuen mes fins, estem per descomptat en el bon camí.

Un altre exemple, este ja un poc mas clar, seria quan un diumenge després de córrer ens dutxem i ens desdejunem i comprovem que la nostra família encara esta en el llit, i que em dieu de quan tots els nostres amics ja saben que el dia de Nadal o d'Any Nou (o festa important) eixirem a córrer per molt que dure la festa de la nit anterior, i quan els teus amics ja s'han cansat, i no et diuen que estas boig perquè ja ho tenen tan clar que ni tan sols ho comenten.
Ens podem donar compte també que ja som corredors quan els nostres familiars i amics que no corren saben la diferència que hi ha entre el que significa córrer a 5 minuts el quilòmetre i fer-ho a 4, o quan ja no es fan la pregunta de si hui eixiràs a córrer sinó que només es pregunten, a quina hora.

Un altre símptoma clar és quan ens trobem intentant explicar als nostres amics que córrer 5 quilòmetres és poc, o de sobte un dia ens trobem explicant-los perquè les camisetes de cotó no són les millors per a córrer i que hi ha altres materials mes adequats.
Si ens estan succeint algunes d'estes coses ja no sols serem corredors sinó que ja comencen a voremos com a tals, però si per casualitat ens trobem preparant les nostres vacacions per a este estiu basant-se en que en la localitat on anem hi haja alguna carrera o organitzem les vacacions en el lloc de la nostra vinent marató, i quan tornem no contarem lo bonic de la ciutat sinó com ens n'ha anat la carrera, llavors podem quasi assegurar que no sols ja serem corredors sinó que estem bojos per la carrera a peu.

Si algun dels nostres corredors que han corregut a Ondara té algun d'estos símptomes que es prepare perquè té el virus del corredor a peu i pot ser contagiós.


IVARS DESCALS, DARIO

0:35:28

COMPANY PUIG, PASCUAL

0:37:23

VICENS PASTOR, FERNANDO

0:39:11

SENDRA REIG, FERNANDO

0:39:46

LLAMBIES SENDRA, ENRIQUE

0:40:13

MAS SISCAR, FERRAN

0:40:24

PONS SORIANO, ALBERTO JOSE

0:42:03

SENDRA FRANQUEZ, VICENTE

0:42:03

ARBONA ESCRIVA, JUAN JOSE

0:43:26

PASCUAL PASCUAL, LAURA

0:45:13

CAMPS SENDRA, DAVID

0:45:15

MENGUAL COTS, CARLES VICENT

0:47:51

MENGUAL MOLL, JOSÉ

0:49:43

SALA FERRER, XIMO

0:49:49

SENDRA FRANQUEZA, JOSE PASCUAL

0:51:27

ALEMANY SENDRA, RAMON

0:52:59

PONS SENDRA, CRISTINA

0:53:14

PERELLO GUARDIOLA, HECTOR

0:56:20

MORELL CAMBRILS, MARIA

0:56:36

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada