IN MEMORIAM

dimecres, 26 d’octubre del 2016

Podem beure de fonts noves

Una foto de carnet i ingressar la quota és tot el que es necessita per a començar el tramite per a traure's la llicència de la Federació d'Atletisme, això, i el desig de conéixer noves experiències en este món de la carrera a peu. 

Una foto en què aparegues somrient pot ajudar-te cada vegada que utilitzes la llicència per a sentir-te més feliç i segur de tu mateix i per tant perquè pugues realitzar una bona carrera.
Tots els que han llegit el que hem escrit sobre federar-se o no federar-se i ja estiguen decidits a no fer-ho, és fàcil que es troben cansats que tornem una vegada i una altra al mateix tema, però no quedarà més remei que continuar parlant de tot el que este relacionat amb la Federació almenys fins a la primera setmana de novembre que serà quan es tancara la primera possibilitat de federar-se, després ja només parlarem de l'atletisme federat per a anar comentant com es van desenrotllant les carreres, perquè el palmito de competicions s'àmplia de manera considerable i caldrà donar un poc d'informació extra.
Si algú a tingut la curiositat de mirar el projecte de calendari de competicions que hi ha per a la temporada que ve en la FACV ja s'haurà adonat de lo ple que esta, i que no tindrem més remei que començar a seleccionar on volem competir.
Podem aprofitar esta oportunitat per a donar un canvi, per a netejar per dins la nostra forma de practicar la carrera a peu. A vegades ens anem contaminant sense donar-nos compte. Lentament ens omplim d'hàbits, de costums que ens van fent repetitiu i monòton este món de la carrera a peu. És una bona ocasió per a explorar nous horitzons. 

Tots els corredors ens equivoquem i prenem decisions equivocades, la qual cosa no significa que estiguem fent malament les coses, potser és que estem ubicats en un lloc que no s'adapta completament a la nostra forma de ser, potser l'ambient que ens rodeja esta dedicat a una forma d'entendre la carrera a peu que ja tenim prou explorada i no ho sabem, és el que hi ha i ho acceptem.
Però no per això ens hem equivocat d'esport, pot succeir que les fonts de què estem bevent estiguen contaminades per ser massa repetitives. Podem beure de fonts noves, d'una aigua pura que ens canvie. Podem triar no tancar-nos en les fonts de sempre i no limitar-nos a les que ja coneixem. Podem buscar en la federació d'atletisme eixa font nova i tastar-la i veure si ens calma la set. Tot açò sense perdre de vista i sense deixar de beure en les fonts que ja coneixem.
Per que no beure de les carreres en pista? Tenim una pista en què poder entrenar i experimentar el que significa un 1500 o un 5K donant-li voltes a la pista o simplement competir amb una sola volta el 400, o dos el 800 Perquè no?
Perquè no beure del cross?  Molt hem parlat sobre l'atletisme dels Jocs Olímpics però només coneixem en primera persona la marató i el 10K, tota la resta ens és desconegut pel que ens ho perdem.

Actualment tenim tota la informació que volem, hem vist la majoria de les competicions importants per televisió i sabem els noms dels protagonistes de la majoria de les medalles i les seues marques, ens hem emocionat amb els seus rècords, i estes són les fonts de què bevíem fins ara per a calmar la nostra set d'atletisme, i sempre hem tingut la sensació que eren com a ràfegues fragmentades i que mai podien suplir a una bona Volta a Peu en la que nosaltres érem els protagonistes, no teníem altres opcions on acudir.

Nosaltres individualment, igual que Dorsal 19 com a club no serem millors per que ens federem o no, sinó que haurem crescut en molts aspectes, tindrem més oportunitats per a practicar l'atletisme.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada