IN MEMORIAM

dimarts, 15 de novembre del 2016

Dorsal 19 a tope

Si l'estat de forma d'un club s'haguera de mesurar per la quantitat de trofeus obtinguts en un dia podríem dir que Dorsal 19 es troba en perfecta forma, a una setmana de la marató els nostres corredors es troben pletòrics.

Diumenge passat vam pujar cinc vegades al podi en tres carreres distintes, pel que les nostres expectatives per la Marató de València i el seu 10K són immillorables, si estos podis són un reflex de l'estat de forma de la majoria dels nostres corredors el diumenge que ve promet ser espectacular.
La nostra pujada al podi a Petrer, en Rótova i a Ondara ens dóna confiança en l'estat de forma de tots els nostres corredors no sols dels cinc que es van emportar els trofeus, eixos podis transmeten confiança i seguretat al mateix temps que genera una motivació especial per a tots els altres que han estat entrenant per a la marató.

La imatge que cada corredor té de si mateix és moltes vegades part de un reflex del que veu en els seus companys d'entrenament. Per això les expectatives que veiem en el grup poden arribar a canviar molt a eixe corredor que té dubtes.
Els tercers llocs en les seues categories de Bay en el Gran Fons d'Ondara i de Tino en Rótova, units als segons llocs en la seua categories de Tania en el Gran Fons d'Ondara i de Màximo en Rótova, junt amb el primer lloc de Carmen en la general absoluta de la Mitja de Petrer són l'espill que millor reflexa l'estat de forma de tots els altres que es presentaran a València el diumenge que ve.


Encara que és veritat que per molt bé que vegem els nostres companys i per la tranquil·litat que ens dóna el saber que hem entrenat bé la marató, és normal que sempre tinguem algun dubte.
La setmana anterior a la marató és fàcil que visquem rodejats pels dubtes, són molts quilòmetres i moltes les hores que estarem corrent per a pensar que tot esta controlat.

 Als corredors no ens agraden els dubtes, perquè provoquen falta de claredat. Ens preocupa no prendre la decisió encertada si ens veiem en la necessitat realitzar algun canvi sobre la marxa, per això, enmig de les confusions i dubtes que se'ns poden presentar durant la marató anhelem saber-ho tot sobre la marató, tindre ajudes i paraules que descarten l'error, que superen eixe xicotet problema que ens pot sorgir i que ens acosten cap a una bona solució.

Però la seguretat total no existix en una marató, hi ha experiència i sobretot ha d'existir sentit comú, un sentit comú que ens diu que hem de buscar el suport en els corredors més experimentats. Per això és tan important comptar amb corredors del club que ens donen el seu suport durant tota la carrera.

No sols volem ajudes, sinó que també estem disposats a donar una mà a altres si fera falta. Podrem fer-ho en la mesura que vegem les coses clares i evitem opcions precipitades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada